Huwelijksreis-winter

Geen echte zonliefhebber? Op zoek naar iets anders dan anders voor een zeer bijzondere huwelijksreis? Na lang wikken en wegen, beslissen en op het besluit terug komen dan toch de stap gezet om datgeen wat je zo graag wil doen te gaan realiseren, op huwelijksreis midden in de winter? Verlangend naar rust, romantiek, natuur en sport. Zo kiezen trouwens veel bruidsparen voor Fins Lapland. Om er te skiën, te sneeuwscooteren, lekker te eten en zo merkten ze al snel: om zich continu te verwonderen. Wie gewend is om te wintersporten in de Alpen, wordt in Lapland overspoeld door verrassingen. Al helemaal in de donkere maand . Hier geen uitzichten op spectaculaire bergmassieven, geen steile hellingen waarop je je in zweet moet werken en geen overvloed aan pistes en liften om uit te kiezen. Ook hoef je ’s ochtends niet al om 9 uur klaar te staan voor de eerste skilift. Die opent pas om 10 uur.Maar hoeveel moois komt daarvoor in de plaats!

Elke dag is er de verwondering over de permanent witte ijsbomen, de door de pakken sneeuw gedempte geluiden, de contrasten tussen de verlichte pistes en verduisterde luchten. En ís het eenmaal licht (in januari is dat van 11 tot 14 uur, en op onbewolkte dagen een uurtje meer), dan kijk je niet uit op bergpieken, maar over uitgestrekte witte toendra’s.
Kortom, een huwelijksreis in Lapland is een unieke belevenis die je niet snel zult vergeten! tot slot je kunt ok kiezen voor een ander leuke bestemming veel succes en geniet van een relaxte honeymoon. Eerst trouwen en daarna op huwelijksreis voor het meest romantische bruiloft met aansluitend wittebroodsweken. Veel hotels bieden speciale trouwarrangementen aan.Bij verschillende Nederlandse reisorganisaties kunt u een trouwarrangement boeken. Voor vertrek uit Nederland ontvangt u gedetailleerde informatie over documenten die noodzakelijk zijn voor een huwelijksvoltrekking of een vakantiebestemming. Hier op deze trouwsite vind je alle ingrediënten voor een romantische vakantie voor je huwelijksreis.