Trouwauto

Tips trouwauto

De mooiste dag in je leven op een stijlvolle manier. De trouwauto: In ieder merk trouwauto bestaat wel trouwvervoer, de oldtimers, engelse taxi’s, Hummer, Kever, lelijke eend, Rolls roys, Bentley, limousine,  en noem maar op van van klassiek tot modern. Of je nu op de fiets of bolderkar vervoerd wilt worden of op een koe, tegenwoordig kan alles. Leuk is ook, trouwen in een romantische trouwkoets als het weer het toelaat !

Oh ja we moeten wel een trouwauto regelen he. Kijk eerst eens even bij familie en vrienden wie er een stoere romantische of eigenzinnige auto heeft die jullie zouden mogen gebruiken. Vaak wordt dit over het hoofd gezien, en echt met leuke versieringen maak je iedere auto tot een heuse bruidswagen. Maar niet iedereen in de familie beschikt over een Limo, een oldtimer of een koets. Dan zul je toch je zoektocht moeten gaan maken naar wat voor ceremoniewagen je wilt. De meest voorkomende kleuren zijn wit en zilver, deze neutrale kleuren zorgen dat jullie als bruidspaar goed overkomen op de foto. Zorg dat je voldoende ruimte hebt en het in en uit stappen makkelijk is. Verder kan je helemaal afgaan naar je eigen smaak, of thema wat jullie bruiloft heeft voor je trouwvervoer. Kijk in het zoekvenster naar de verschillende regios, voor het huren van een ceremoniewagen.

Blikken achter de trouwauto

Vroeger was het de gewoonte blikjes achter aan de trouwauto te binden, om zogenaamde ‘kwade geesten’ te verdrijven. Vind je een slinger met oude soepblikken niet zo passen, Maak dan zelf een mooie blikjes slinger door oude blikken te verzamelen en deze b.v. in knal roze te spuiten of zilver. Vindt je blikken helemaal niets kan je ook mooi papieren pomponnen maken en deze achter de auto binden.

 

Het bloemstuk op de trouwauto

Je wilt je trouwauto natuurlijk ook mooi versierd hebben met bloemen, nu kan je er voor kiezen om een traditioneel bloemstuk op de motorkap te plaatsen, maar er zijn nog zoveel andere leuke manieren op je bruidsauto op te pimpen. Denk aan Mooie Tule strikken, met papieren pompons. Deze kan je aan de zijkanten van de auto bevestigen, maar ook aan de achterkant, of natuurlijk op de motorkap.

Bloemstuk-trouwauto

Trouwvervoer tips

Denk ook eens aan de volgstoet. Zet iedereen in een engelse dubbeldekker, zo is niemand te laat. En het is economische verantwoord. De meest voorkomende ceremoniewagen is toch wel de limousine, maar misschien niet eens zo’n gek idee als je in de grote stad woont om je per bakfiets te vervoeren. Makkelijk is het niet als je trouwkleed een lange sleep heeft, maar heb je een simpele jurk, is het een geweldig idee. En zeker als je trouwlocatie dicht bij de deur is.Wat voor Trouwauto huur ik

Ook vervoer in oldtimers met particulier chauffeur, behoort tot de mogelijkheden. Belangrijk is bij het huren van een bruidsauto, dat je een trouwauto neemt die betrouwbaar is, stel dat de auto het halverwege begeeft? Je wilt niet verder lopen toch! Zorg dat het bedrijf altijd een backup hebben. Heb je een lange sleep en sluier kies dan niet voor een kever, wordt erg moeilijk om daar in te zitten, laat staan in en uit stappen. Houd er ook rekening mee dat de bruidsauto vaak op de foto komt. Voor de romantische bruidsparen kun je kiezen voor een trouwkoets, voor de boerenbruiloft is er de Trouwkoe, of een stoere Dodge. Trouw je in de winter en is het niet zover van huis naar trouwlocatie, kun je kiezen voor de arreslee bij geen sneeuw op wielen.Trouwen op ’n fiets

Trouwen op de fiets, milieuvriendelijk en als je middenin de grote stad trouwt, bijvoorbeeld in Amsterdam, hoef je je ook geen zorgen te maken om de bereikbaarheid van de trouwlocatie, voor je gasten. Om het iets specialer te maken kies je natuurlijk voor een prachtige bakfiets waar je een mooi bloemstuk op kwijt kan.

Eigen vervoer

Wil je niet teveel geld uigeven aan een trouwauto, kun je je eigen auto gebruiken. Pimp deze leuk op met wat strikken en bloemen. Of vraag aan iemand in de familie of je hun auto mag gebruiken.