Trouwalbum

Trouwalbum

Een trouwalbum om de mooiste huwelijksfoto’s in te bewaren.

Bewaar jullie leukste herinneringen in een prachtig fotoboek. Met behulp van de krachtige Phototools software kunt u elke pagina opmaken en indelen zoals u dat wilt. U kunt kiezen uit fotoboeken met een spiraalbinding die u gemakkelijk kunt omslaan of fotoboeken die gebruik maken van een handig navulsysteem. Zo zijn er tal van mogelijkheden voor en Fotoboek of fotoalbum.

Het digitale trouwalbum

Een Coffee Table book is anders da de Traditionel trouwalbum. Coffee Table boeken genoemd, zijn luxe boeken waarvan de foto’s niet opgeplakt zijn, maar gedrukt direct op de pagina’s. Door deze techniek is er veel mogelijk met de layout, de formaten en de kleuren van de bladzijden. Het zijn echte plaatjesboeken die je heerlijk door kunt bladeren. Dit zijn geen trouwalbums waarvan de albumbladen door de printer zijn gegaan – het zijn échte boeken!

Schuiven naar boven

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse