Receptieboeken=gastenboeken

Gastenboek voor je bruiloft

Het receptieboek is een belangrijk onderdeel van je feest en ligt bij binnenkomst op een plaats waar de gasten iets speciaals voor jullie in het boek te schrijven zoals een boodschap, wens of handtekening te zetten, een herkenbare herinnering van tijdens en lang na het trouwfeest.Traditionele receptieboek

Het traditionele recptieboek wordt ook vaak vervangen door b.v. een Vaas waar de gasten op kunnen tekenen, deze vaas wordt nadien geglazuurd.Ook kan je bij binnenkost je gasten op DVD laten zetten, alle gasten spreken hun persoonlijke boodschap in.Ook een tafelkleed met een speciale stift is zeer origineel. Zo zijn er tal van mogelijkheden om het receptieboek te vervangen door iets origineels.Laat je hier inspireren uitgebreide collectie receptieboeken, draaiboek, en gastenboek op deze site er zijn zefs alternatief receptieboek,bijvoorbeeld de gastenboeke op een videozuil?

Gastenboek

De gastenboek is bedoelt om de gasten een boodschap achter te laten. Aardig om later al die teksten en reactie van de gasten terug te lezen, met hun krabbels en leuke tekeningen.

Je kunt natuurlijk ook voor een alternatief gastenboek kiezen?

Deze gastenboeken zijn in de vorm van een vaas, een tafellaken, een schilderij, en noem maar op.

Bij binnenkomst een foto van je gasten maken?

Een wit dekbed vol laten schrijven met speciale textielstift

Een groot tafelkleed waarop iedereen iets mag schrijven

Een WC deur neerzetten en iedereen mag daar iets opschrijven, op de binnenkant van de deur

Eeen rolgordijn vol laten schrijven en leuk effect

Of laat je gasten een videoboodschap inspreken op de receptie-feest.