Weddingplanner

Heb ik een weddingplanner nodig?

Mijn antwoord is JA, je hebt een weddingplanner nodig, je VERDIENT een weddingplanner, en je zou een weddingplanner moeten hebben . Elk verloofd paar heeft een weddingplanner nodig. Het plannen van een bruiloft is stressvol en niemand zou meer stress moeten hebben dan wat ze al hebben!Voordat we ingaan op een van de details, laten we het hebben over weddingplanners. Ze zijn er niet alleen voor papa’s kleine meisjes, filmsterren en debutantes Vergeet wat je ziet in de films en op tv. Dat is niet het echt leven. Je plant je bruiloft en wilt gewoon gaan feesten! Het hebben van een weddingplanner hoeft niet als “optioneel” of als “luxe” te worden beschouwd.
Ikzelf dacht dit vroeger, dus wees ik meteen een weddingplanner af … totdat ik zo overrompeld was toen mijn vriendin ging trouwen, ze zat helemaal in de stress, dat ik echt naar een weddingplanner uitkeek. Toen ze dat eenmaal deed, besefte ik dat planners echt niet zo duur zijn, en als je de juiste vindt, is hij of zij elke cent waard!In de afgelopen paar jaar heb ik veel redenen gehoord waarom stelletjes denken dat ze geen weddingplanner kunnen of niet nodig hebben. En eerlijk gezegd zijn de meeste van deze redenen gewoon dingen die koppels tegen zichzelf zeggen, zodat ze zich beter voelen als ze geen huwelijksplanner hebben. Dus voor vandaag, laten we deze “redenen” bespreken voor het niet hebben van een planner wat ik zo vaak hoor …

Ik heb een krap budget

Iedereen heeft een begroting voor het plannen van een bruiloft. En de meesten hebben daar allemaal een beperkt budget voor! Maar weet je wat? Als je een weddingplanner hebt, kan hij of zij je helpen met dat budget. Ze zullen je vertellen wat je nodig hebt en wat je niet nodig hebt (of dat je geen geld hoeft te verspillen aan X, Y of Z). Ze kunnen hier misschien zelfs aan een paar touwtjes trekken.
En weet je wat nog meer? Als het gaat om kosten en selectie, zijn er planners genoeg. Ik weet zeker dat je er een kunt vinden die binnen je budget past (zorg er wel voor dat je ze ook leuk vindt.

Ik wil mijn eigen bruiloft plannen

Ja, natuurlijk wil je je eigen bruiloft plannen! Maar je wilt ook de fun delen van het plannen van je bruiloft. Niet de stressvolle irritante delen. Zoals het vinden van prijzen voor verhuur. Of ervoor zorgen dat leveranciers je terugbellen, of op je reageren, het uitzoeken van de tijdlijn van je trouwdag, of het ontvangen van leveringen en het toezicht houden op de installatie en opruimen.

Als je een weddingplanner hebt zul je nog steeds je eigen bruiloft plannen. Je zult nog steeds de controle hebben over wat er gebeurt voor je bruiloft. Het is gewoon zo dat je je bruiloft plant met meer begeleiding, kennis en een gerichte focus. En op je trouwdag, kun je gewoon genieten van jullie bruiloft, alles loslaten en van de dag genieten! 🙂

En dan is er de dag van de bruiloft. Je wilt dat je zuster / vriend / neef / tante / moeder / grootmoeder genieten van jullie trouwdag? Het is niet leuk om aan de zijlijn te moeten zitten en de weddingplanner te zijn als iedereen plezier heeft! En je wilt niet dat ze de dag van je leven doorbrengen om alles rondom je locatie te bekijken, toezicht te houden op de instellingen, leveranciers te bellen, met berichten om te gaan, enz. Het is hard werken voor vrienden … dat wil je niet toewensen aan de mensen van wie je houdt!

Tips om het budjet voor je bruiloft te beperken