Trouwlocaties

Unieke trouwlocaties

Steeds meer wordt er op Uniek en Speciale locaties getrouwd, bijvoorbeeld romantische kastelen zijn populair en nog steeds zeer geliefd om te trouwen. Een geslaagde trouwfeest begint hier bij het huislijk gevoel, de warmte en gastvrijheid van de locatie. Op deze trouwsite vind je praktische de meeste tips en ideën van alle feestlocaties en trouwlocaties voor en onvergetelijke trouwdag!Bijzondere mogelijkheden?

Er zijn hiervoor veel bijzondere mogelijkheden zoals:Trouwen op een kasteel, Trouwen in het bos, trouwen op een varende locaties, trouwen op het strand, trouwen op het water, trouwen op Schiphol, trouwen met en thema behoren tot de mogelijkheden.

Tip trouwen in Frankrijk

Wilt u uw bruiloft op een unieke manier gaan vieren, dan bent u op Le Roc Foucaud in de Auvergne midden Frankrijk op het juiste domein. Lees meer

Leroc

Leroc

In een jumbojet 747 Trouwen

Het ja-woord ? ‘Take-off for your wedding’ in een vliegtuig, hier is het mogelijk dat u samen met uw partner uw mooiste dag in de wolken beleeft, wat dacht u er bijvoorbeeld van om te Trouwen in een echte Boeing 747 jumbojet. De Aviodrome hier kan uw bruiloft van A tot Z voor u organiseren.

Sprookjesachtig Trouwen

Het “jawoord” geven en beleef vervolgens een duizend-en-één nachten + feest, hier zijn de speciaal arrangement van de Efteling .Het sprookje kan werkelijkheid worden hier in Hotel Efteling.

Op een zandbank Trouwen met zeehonden als getuige?

Tussen wilde dieren trouwen

Trouwen tussen wilde dieren dat kan? Hier het dierentuin bijvoorbeeld, in een bijzonder vormgegeven zaal. De huwelijksplechtigheid vindt plaats in het Auditorium. Het park vormt een schitterend decor voor uw trouwreportage, bijvoorbeeld het tropische oerwoud AmeriCasa en de vlindertuin.( Dierenpark Emmen in Drenthe )

Trouwen in het stadhuis de Stopera Amsterdam

Elke stadsdeel heeft een aantal locaties waar een huwelijk kan worden gesloten of een partnerschap kan worden geregistreerd in het trouwkleding-beautyrne stadhuis van Amsterdam, de Stopera, is er maar liefst keuze uit 4 trouwzalen. De meest in het oog springende zaal is toch wel de Burgemeester d’Aillyzaal (1988) die door Wim T. Schippers ontworpen is. Omdat het bruidspaar en de ambtenaar van de burgerlijke stand op een speciaal plateau staan, kunnen alle gasten de bruid en bruidegom ook van voren zien tijdens de plechtigheid. De Engelsmanplaat, een zandplaat in de Waddenzee, is waarschijnlijk de meest afgelegen plek in Nederland waar je in het huwelijksbootje kan treden? op zandbank van deze eiland bevindt zich een steile zandplaat waar een kolonie zeehonden haar thuis heeft, Eigenlijk is deze plaats alleen voor dieren bestemd, een bijzondere plaats om elkaar het ja-woord te geven, bruidsparen zijn van harte welkom. Info bij het ( Dongeradeel in Friesland).Meerdere locaties beschikbaar

Er zijn meerdere locaties beschikbaar in alle gemeenten om je huwelijk/partnerschap te voltrekken. De kosten zijn afhankelijk van de locatie en het tijdstip van de plechtigheid. De foldesr over trouwen in je gemeente zijn meestal via websites digitaal te bekijken.

Wettelijke trouwlocaties

De meeste Gemeenten in Nederland hebben wettelijke trouwlocaties aangewezen. Wel is het Trouwen buiten het gemeentehuis vaak duurder.In 2009 kan iedere locatie aangewezen worden als trouwlocatie, wel zijn er een aantal regels aan verbonden, zo mag er in de meeste gemeenten niet buiten getrouwd worden. Informeer bij je eigen gemeente naar de mogelijkheden.

De huwelijksleges en het huwelijk sprookje?

De huwelijksleges hebben zowel betrekking op huwelijk als op partnerschapsregistratie, de kosten zijn nader vermeld in omschrijving van uw gemeente,Voordat u de trouwdatum vastlegt bij de afdeling burgerzaken moet u eerst de betreffende datum reserveren bij de locatie.Trouwen in een sprookje kan werkelijkheid worden, het jawoord geven en beleef vervolgens een duizend-en-één nachten + feest in de Efteling Hotel.