Trouwen op het strand

Thuis trouwen

Steeds meer bruidsparen overwegen om thuis te trouwen, wat natuurlijk heel goed kan als je er ruimte voor hebt. Toch komt er heel wat bij kijken.Heb je thuis een grote leegstaande schuur staan, of een bedrijfsruimte is er vaak geen probleem, dit kan erg mooi aangekleed worden. Dit kan je zelf doen, of overlaten aan een bedrijf wat hier in gespecialiceerd is. zo heb je de mogelijkheid om thuis te trouwen, je diner te geven, receptie en of feest. Het is wel raadzaam hier een partycateraar voor in te huren. Vaak ben je wel duurder uit als je een feest thuis geeft, een partycentrum is vaak goedkoper.Heb je geen overdekte locatie, maar welk een grote tuin, zal je zowieso een feesttent moeten inhuren, in ons kwakkellandje kan het weer opeens omslaan. Ook kunnen de avonden frisjes zijn.

Ook zal je moeten denken aan toiletgroepen, en een goed verharde vloer, voldoende stroom voor muziek en verlichting. Maar er zijn tal van partycateraars die alles in huis hebben om jullie een onbezorge dag te geven. Je kan er ook voor kiezen om te trouwen op zaterdagmiddag of zondagmiddag, met achtereenvolgend een receptie. kies je dan voor half juli of augustus heb je grote kans dat je mooi weer hebt, maar een garantie heb je natuurlijk nooit. We blijven natuurlijk altijd afhankelijk van het weer. Zie je dit allemaal toch niet zitten zijn er tal van partycentrum in jullie buurt waar je ook onbezorgd je bruiloft kan vieren. Je kan voor je huwelijksplechtigheid een trouwambtenaar inhuren, zowel thuis als in het partycentrum, maar informeer hierover wel eerst bij je gemeente.

Leuke spulletjes om te decoreren zoals: wensballonnen, pom poms, en lampionnen in alle kleuren vindt u bijĀ www.lampion-lampionnen.nl

Lampionnen en pom poms