Ondergoed-bruidegom

Ondergoed voor de bruidegom: waar moet je op letten?

Je trouwpak en je stropdas liggen al klaar, je schoenen zijn gepoetst en je overhemd is gesteven, van top tot teen weet je al wat je gaat dragen op de grote dag. Ho, wacht eens even. Heb jij al nagedacht over wat je onder je overhemd en pantalon gaat dragen? Nee? Hoogste tijd om daar een moment bij stil te staan!Onzichtbare support

Je wilt natuurlijk dat je pantalon zo mooi mogelijk valt en dat er geen naden of bobbels verschijnen die veroorzaakt worden door je ondergoed. Blijf dus ver weg van wijde boxershorts . Boxershorts en slips zijn vrijwel onzichtbaar onder je kleding en geven je daarnaast ook de nodige support. Voor optimaal comfort en ondersteuning kies je het best een exemplaar dat bestaat uit meerdere panelen. Zorg ervoor dat hij een dubbel laags kruis bevat en dat hij zodanig is gesneden dat het zaakje niet volledig plat wordt gedrukt maar juist ietwat meer ruimte geeft.

Het oog wil ook wat
Bedenk daarnaast ook dat je je huwelijksdag als het goed is maar éénmaal in je leven beleeft. Eenmaal in de bruidssuite aanbelandt wil je je lief optimaal in de mood brengen. Zorg er dus voor dat je ondergoed het beste van jezelf naar boven haalt.

Bruidssuite

Ga je vaak naar de sportschool en mag jouw lichaam er meer dan wezen, kies dan voor een stoere slip zodat er zoveel mogelijk huid te zien zal zijn. Voor de meeste mannen geldt achter dat een strakke boxershort hun lichaam het beste zal doen uitkomen. Daarbij heb je de keuze uit boxershorts met korte of met wat langere pijpen. De Nederlandse man draagt graag de langere variant, maar wil je iets meer sexyness aan je ondergoed look geven, kies dan een model met korte pijpen. Ook wel boxer brief genaamd.De huwelijksnacht is ook het uitgeleende excuus om jezelf eens te verwennen. Schaf je normaal gesproken je ondergoed in voordelige 6-packs aan? Trakteer jezelf ditmaal op een merkexemplaar, zoals deze Björn Borg boxershorts.

Ondergoed voor de bruidegom

Help moeder natuur een handje
Daarnaast zijn er nog corrigerende boxershorts verkrijgbaar, zij liften bijvoorbeeld je billen of corrigeren je taille als je met een buikje zit. Met deze laatste variant scoor je wel minder hoge ogen bij je huwelijkspartner, maar misschien heeft zij ook een corrigerend setje aan en zit je samen in hetzelfde schuitje.

Boxershorts met tekst

Misschien ken je de heren boxershorts die op de billen voorzien zijn van een opdruk zoals ‘Groom’ of ‘I love my hot wife’, maar je kunt tegenwoordig ook heel makkelijk zelf 1 exemplaar laten bedrukken. Via Google zul je de aanbieders eenvoudig vinden. Denk aan een speciale opdruk zoals jullie namen ‘Peter loves Christine’, de datum van jullie trouwdag of een zin die voor jullie speciale betekenis heeft.