Bruidsmake-up

Sommige bruiden hoor ik zeggen, ik draag normaal ook geen make-up, waarom wel op mijn trouwdag. Heel simpel, je draagt ook niet iedere dag een trouwjurk. Vergeet niet dat bruidsmake-up voldoende kleur moet hebben om de witheid van je jurk te compenseren. Er is een groot verschil tussen dagelijkse kleding en een bruidsjurk, dus moet er ook verschil in je make-up zijn. Begin door ervoor te zorgen dat je huid er gelijkmatig en glad uitziet en voeg vervolgens kleur toe aan je wangen en lippen om ze een glans te geven.Bruidsmake-up! Altijd eerst een proefmake-up

Voor veel bruidjes is hun bruiloft een tijd waarin ze er echt plezier aan kunnen beleven om iemand anders haar make-up te laten doen, het kan gewoon leuk zijn om gewoon te genieten van de ervaring en allerlei suggesties aan te nemen van de visagist. Maar wees toch altijd voorzichtig, en neem vooral altijd eerst een proef make-up. je wilt je aanstaande bij het altaar niet verrassen door op iemand anders te lijken. Of je nu een visagist inhuurt of je eigen make-up doet, ik denk dat de beste bruidsmake-up gewoon de prachtigste gepolijste versie is van hoe de bruid er meestal uitziet. jij wilt er immers mooi uitzien in plaats van je make-up.

Proffesioneel visagiste

Veel bruidjes kiezen ervoor de bruidsmake-up door een vakbekwaam schoonheidsspecialiste of visagiste aan te laten brengen. Vaak heb je van te voren een proefsessie zodat je weet hoe je er op je trouwdag uitziet. Makkelijk is om voor een totaal pakket te kiezen iemand die op de trouwdag bij je thuiskomt. Je bruidskapsel en make-up kunnen dan in een keer gedaan worden. En kan eventueel s’avonds voor het feest op de feestlocatie bijgewerkt worden. Je bruidskapsel is het belangrijkste aspect de finishing toch. Vaak heb je al allerlei boeken en voorbeelden bekeken. Vraag ook tips aan je bruidskapper, hij of zij heeft vaak mooie ideeen, en zal precies weten wat bij jou staat .Laat wel weten aan je kapper wat voor haaraccessoires je wilt, een sluier tiara of diadeem, aan de hand hiervan zal hij een mooie haarcreatie kunnen maken.Speciale make-up

Voor de bruidmake-up is het belangrijk dat je een goede make-up kiest die de hele dag blijft zitten. En veeg en waterproof is. Visagisten gebruiken deze make-up, en als je het zelf wil opbrengen moet je vaak dure creme fondations en make-up kopen. Vaak ben je dan goedkoper uit om het te laten doen. of het moet zijn dat je dagelijk of wekelijks deze make-up gebruikt. Je kunt er ook voor kiezen om iets peciaal te doen zoals smokey eyes. Vaak lukt je dit zelf niet zo goed. Onze tip is zorg voor een mooie natuurlijke make-up op je trouwdag.

Hoe match ik

Hoe match ik mijn felgekleurde jurk met mijn make-up? Draag je een trouwjurk in een felle kleur, dan heb je 3 opties. Hou je make-up heel naturel. Laat de kleur van je jurk terugkomen in je gezicht. Of maak het spannend en ga voor een compleet tegenovergestelde kleur dan die van je jurk. Let er bij felgekleurde make-up wel op dat je kiest voor één eyecatcher. Dus benadruk óf je mond óf je ogen.