Perfecte bruidsschoenen

Niet alleen Assepoester vindt haar perfecte droomschoenen, bruidsschoenen zijn zo mooi en leuk om te kopen, je zou er eigenlijk meer moeten hebben. Alle schoenen en tassenfans dromen weg bij het zien van Kant, Glitters en hoge hakken. En Glitters zijn helemaal hot. heb je wel eens een vrouw zien lopen met glitterpumps aan? Bij elke voetstap reflecteren de schoenen in het licht, waardoor ze aan de onderkant telkens kort oplichten. Dus ga niet alleen voor een trouwring die schittert, maar ook voor een trouwschoen die Glittert. Fonkelende schoenen in goud,zilver en glitters maken ook de outfits van moeders en andere vrouwelijke gasten glansrijk af.Bruidsschoenen Elsa colored shoes

Else is het jonge hippe bruidsschoenenlabel van Elsa colored shoes. Wij zijn helemaal verliefd op deze satijnen schoen, ook omdat ze zo gemakkelijk ingekleurd kunnen worden. Met deze bruidsschoenen stap je supergelukkig in het huwelijksbootje. Welke smaak je ook hebt, in deze collectie vind je het perfecte paar: Van eenvoudig en laag toto glinstering en hoog. Rainbow couture staat voor klasse, glans en een simpele pasvorm. High heels die niet alleen adembenemend mooi zijn, maar ook uitblinken in draag comfort.

Trouwschoenen-wit

Geen traditionele bruidsschoenen

In de meeste bruidsmodezaken vindt je wel een mooie collectie bruidsschoenen van diverse merken. Maar vaak kun je ook in een gewone winkel niet traditionele bruidsschoenen vinden, en zeker als je niet van kleur afhankelijk bent. Een hippe knalroze pump met blokhak, wat super stoer staat onder je witte bruidsjurk, is in bijna iedere schoenenzaak te vinden, zo ook in rood, paars, groen blauw en noem maar op. Wil je nog echt een traditionele bruidsschoenen, dan kan je beter naar de gespecialicieerde zaken gaan. Natuurlijk hoort bij de perfectie outfit ook een mooi bruidstasje, probeer dit aan te passen in de kleur van je trouwschoenen. Heb je nu net te gekke schoenen gezien, maar je vind hem net iets te saai, NO PROBLEM, tegenwoordig kan je op diverse plaatsen op internet zeer leuke schoenclips kopen in de meest uiteenlopende kleuren. Of is het net je kleur niet, laat hem gewoon in de kleur verven, of doe het zelf! Kun je niet op een hak lopen, kies dan voor mooie sneakers, of ballerina’s.

Sneakers-als-bruidsschoenen

Tips voor je bruidsschoenen

  • Loop je nooit op hoge hakken? Dan is je bruiloft misschien niet de beste dag om dat ineens wel te doen. Kies voor een hakhoogte waar jij je wel prettig bij voelt.
  • Houd rekening met jullie trouwlocatie. Naaldhakken en kinderkopjes zijn geen goede combinatie.
  • Trakteer jezlef op een pedicure. Als je dan je schoenen uittrekt, zien je voeten er goed uit.
  • Neem schoenen die je mooi vindt. Er is zoveel keus dat je zeker schoenen vindt die stijlvol én comfortabel zijn.
  • Loop je schoenen van tevoren in, dan verklein je de kans op blaren. Heb je toch last? Neem blaren pleisters mee, of verruil je schoenen voor comfortabele slippers, gypjes of ballerina’sBenamingen van schoenen

Ankle boots: een paar jaar geleden stonden deze schoenen nog bekend onder de naam enkel laarsjes, ze hebben vaak een hak.

Kitten Heel: schoen met een korte naaldhak die zich kenmerkt door een sublieme kromming.

Mary Janes: schoenen met ronde neuzen en een riempje dat van links naar rechts over de wreef van je schoen loopt.

Peeptoe: pumps met een kleine opening in de neus. Hier steekt de grote teen uit.

Soft Bliss: Zo wordt een deel van de rainbow club collectie ghenoemd, vanwege het zachte foam aan de binnenzijde.

T-Bar: Pumps met een riempje waar een bandje aan vast zit, dat over de wreef naar de neus van de schoen loopt.

Wedges: Zo worden schoenen met een sleehak ook wel genoemd.

Roze-bruidsschoenen

Een gewone roze pump die perfect als bruidsschoen gedragen kan worden