Cadeau voor bruidspaar

Een origineel geschenk voor het bruidspaar

Op zoek naar een origineel geschenk voor het bruidspaar. Vaak wil het bruidspaar een envelop met geld. Het is niet zo origineel, maar hier hebben vele gehuwden echt iets aan, aangezien de bruiloft een dure aangelegenheid is. Maar wie weet willen jullie toch een aandenken of origineel kado aan het bruidspaar geven.Leuk en origineel voorbeeld

Denk hierbij b.v. aan een trouwvaas, deze wordt gebruikt als receptieboek, en daarna met alle namen van de gasten geglazuurd.Ook is het leuk om een naambord met huisnummer te geven.Een cd opnemen met vrienden speciaal met een tekst voor het bruidspaar. En zo zijn er talloze leuke dingen te bedenken voor een origineel kado.

Meer tips over zelf maken van kado’s voor bruidspaar

Tip : Een geldboompje is altijd erg leuk. Vouw het geld in een soort bloem en hang deze erin met een lintje. Of kleine zakjes met geld als je niet zoveel papiergeld hebt.Orgineel kado Snel en goedkoop ontwerpen

Tip : Een klein linnenkastje maken , kompleet met spiegel aan de voorkant, op een plankje boven in de kast stapeltjes “linnengoed” en op hangertjes geld in de vorm van jurkjes en overhemdjes,leuke?

Een leuk doosje met geld als huwelijkskado?

Tip : Koop en leuk doosje. Het geld wat je wilt geven in briefjes van 5 verdelen. En 50 tal enveloppen nemen en daar de echte briefjes in doen (per envelop 1) en de rest aanvullen met gekopieerde briefjes die je kunt downloaden bij de Nederlandse Bank. Glitter in de doos een mooie strik erom en klaar is het kado.succes?