Tips-voorbeelden-bruidskapesels

Je trouwdag is in zicht. weet je al wat je met je haar wilt doen? Ga je voor chic en elegant of juist een wat bruideigere versie van je dagelijkse kapsel? Heb je een mooi kapsel op het oog , neem dit dan mee naar je bruidskapper.

Zelf even vlug een bruidskapsel maken is geen makkelijke klus. Vooral niet als je je haar opgestoken wilt, en dan ook nog eens een sluier. Experimenteer ruim van te voren met het model dat je graag wil, probeer ook wat verschillende modellen. Heb je kort haar kan je leuke effecten aanbrengen met tiara’s haarspelden, of kleine bloemetjes in het haar. Ga niet opeens je haarkleur drastisch veranderen of permanenten om krullen te krijgen. Neem een foto van je favoriete bruidskapsel mee naar je bruidskapper en vraag of hij dit kan realiseren. Bij kort lang of opgestoken haar! Decoratieve haarspelden zoals veertjes, pareltjes, of bloemetjes maken je bruidskapsel echt compleet. Ook een trend zijn haarbanden met applicaties van stof.

Bruidskapsel visgraad vlecht

Bruidskapsel met vlechten

Ook echt een trend voor lang haar is een vlecht aan de zijkant, er zijn verschillende vlechtsoorten zoals de visgraat vlecht die heel trendy is. Erg bruidig is het om in de vlecht een mooi lint mee te vlechten.maar je bruidskapster zal hier wel van op de hoogte zijn. Erg chic bij een Bohemian stijl of een strandhuwelijk. Zie het voorbeeld van een visgraad vlecht als bruidskapsel.

Bruidskapsel Ballerina vlecht opgestoken

De Ballerina vlecht

Een geweldige zomer look voor een ultieme buitenbruiloft. De ballerina vlecht ziet er ingewikkeld uit, maar het valt echt reuze mee om hem te creeëren Deze vlecht heet niet voor niets de ballerina vlecht. Hij past het beste bij een meisjesachtige japon, en erg gaaf bij een korte trouwjurk.

Chignon bruidskapsel

Een voorbeeld van de chignon lus kapsel

Voor bruiden met lang haar is de Chignon lus erg mooi, dit past goed bij een moderne en elegante bruidsjapon zonder al te veel toeters en bellen. Denk bijvoorbeeld aan een strakke strapless jurk of halterjapon. En met deze hulpmiddeltjes, kan je het zelf of je moeder of vriendin makkelijk zelf doen.

Bruidskapsel los haar

Los haar met zomerse waves

Ook als je kiest voor los haar op je trouwdag is er werk aan de winkel. Want natuurlijk moet je haar en stralend en verzorgd uitzien en de hele dag mooi blijven. Mooie waves en krullen, het lijkt allemaal heel makkelijk maar in de praktijk is het lastiger om los haar de hele dag in model te houden dan bijvoorbeeld opgestoken haar. Bewerk je haar vooraf met mouse dan houd je je krullen de hele dag mooi. Wil je echt een natuurlijk los bruidskapsel ga dan voor een mooie haarband, of een grote bloemapplicatie.

Hoge knot bruidskapsel

Bruidskapsel met een knot

Het kapsel wat veel op de rode loper en catwalk te zien is de hoge knot. Met deze look accentueer je je nek. Dus een jurk met mooi rug decollete is een perfecte match. Plus zijn deze opengewerkte ruggen met veel kant een trend in 2017. Een hoge knot is leuk om te combineren met mooie accessoires, zeker als je de knot een beetje schuin aan één kant laat maken. Dan kan je een gave fascinator of haarkam aan de andere kant dragen. maar als klassieke look is het geweldig met een sluier.