Trouwen in

Als je op zoek bent naar een leuke manier om in Zoetermeer te trouwen, ben je hier aan het juiste adres! We hebben alle gespecialiseerde trouwbedrijven voor je gevonden! Of je nu wilt trouwen in het stadhuis of op een prachtige buiten trouwlocatie, hier vindt je alles wat je nodig hebt voor je trouwdag. Van trouwvervoer, tot een trouwfotograaf en videograaf, bruidsboeketten en bruidsmode, en alle informatie over de gemeente.Tijdstippen trouwen

Op het Stadhuis kunt u van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 uur en 23.00 uur trouwen, behalve op de dagen dat het Stadhuis gesloten is.

Op de aangewezen trouwlocaties kunt u van maandag tot en met zondag (en op Goede Vrijdag) trouwen tussen 9.00 uur en 23.00 uur.

 

De kosten voor het trouwen zijn afhankelijk van de dag en het tijdstip dat u kiest.
Tijdstippen

De tijdstippen voor het trouwen liggen vast. U kunt op ieder heel uur trouwen. De eerste gelegenheid is om 9.00 uur en de laatste om 22.00 uur.

Kosteloze huwelijksvoltrekkingen zijn mogelijk op dinsdag om 9.00 uur en 9.15 uur. Eenvoudige huwelijksvoltrekkingen zijn mogelijk op dinsdag om 9.45 uur en 10.15 uur.
Kosten

Een overzicht van de kosten op de verschillende tijdstippen vindt u bij Huwelijk en Geregistreerd partnerschap.

kosten trouwen

Overzicht kosten huwelijk

Gratis trouwen

Op dinsdagmorgen om 09.00 en 09.15 uur kun je kosteloos trouwen. Het betreft dan enkel de formele handeling. Informeer vooraf bij de ambtenaar van de burgerlijke stand naar de beschikbare data. Je kunt pas een datum voor het kosteloos huwelijk vastleggen nadat je de melding hebt gedaan. Bij de meldign kun je de datum vastleggen. Ook moet je dan de kopieën van de identiteitsbewijzen meenemen. De kosten voor een eventueel trouwboekje moet je direct betalen. Een trouwboekje is niet verplicht. De gemiddelde wachttijd is ongeveer zes maanden.

Meer informatie over trouwen in Zoetermeer

Gemeente Zoetermeer
Stadhuisplein 1
2711 EC Publieksplein
Tel: 0793 468004
Website: www.zoetermeer.nl
E-mail: antwoord@zoetermeer.nl

Trouwleveranciers in de gemeente Zoetermeer

Bruidsmode

Bruidsmode

Bruidsmode in de regio Zoetermeer

Trouwkostuums

Trouwkostuums

McGregor Shop

Driekant 182 2711 HC Zoetermeer Tel.: 079 – 3425380

Nederlof bruidegom Mode Zoetermeer

Gelegenheidskleding

Feestelijke kleding

Bruidsmake-up bruidskapper

Bruidsvisagiste

Beauty Salon Ellen van der Gaast :

Hoogaarskade 18 2725 AN Zoetermeer tel: 079-3417895

Meer bruidsvisagisten in de regio Zoetermeer