Trouwen in

Als je op zoek bent naar een leuke manier om in Waddinxveen te trouwen, ben je hier aan het juiste adres! We hebben alle gespecialiseerde trouwbedrijven voor je gevonden! Of je nu wilt trouwen in het stadhuis of op een prachtige buiten trouwlocatie, hier vindt je alles wat je nodig hebt voor je trouwdag. Van trouwvervoer, tot een trouwfotograaf en videograaf, bruidsboeketten en bruidsmode, en alle informatie over de gemeente.Trouwlocaties

• Gemeentehuis Waddinxveen

Eigen locatie kiezen

In Waddinxveen is het mogelijk om op elke locatie in de gemeente te trouwen. Voorheen was dit alleen mogelijk in het gemeentehuis en vier andere, speciaal daarvoor aangewezen locaties. Met het vrijgeven wil de gemeente tegemoetkomen aan de wensen van toekomstige bruidsparen, die hiermee een meer persoonlije invulling kunnen geven aan deze speciale dag. Bruidsparen kunnen zelf een locatie kiezen. Dit kan een gebouw maar ook in de openlucht zijn. De eigenaar/beheerder van die locatie moet het natuurlijk wel goed vinden.

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Kosteloos trouwen

Kosteloos trouwen kan uitsluitend aan de balie van het publieksplein met alleen het bruidspaar en de (aangewezen) getuigen. Op maandag- en dinsdagochtend om 08.30 uur.

Meer informatie over trouwen in Waddinxveen

Gemeente Waddinxveen
Raadhuisplein 1
2741 HR
Tel: 0182 624500
Website: www.waddinxveen.nl
E-mail: gemeente@waddinxveen.nl

Trouwleveranciers in de gemeente Waddinxveen

Trouwkostuums

Trouwkostuums

Gelegenheidskleding

Feestelijke kleding

Bruidstaarten

Bruidstaarten

Feestdecoratie

Bruiloft decoratie

Catering

Catering

Trouwringen

Bruidssuite

DJ muziek bands bruiloft

Bruiloft DJ en bruiloftbands

DJ te huur Waddinxveen

Weddingplanners