Trouwen in

Als je op zoek bent naar een leuke manier om in Katwijk te trouwen, ben je hier aan het juiste adres! We hebben alle gespecialiseerde trouwbedrijven voor je gevonden! Of je nu wilt trouwen in het stadhuis of op een prachtige buiten trouwlocatie, hier vindt je alles wat je nodig hebt voor je trouwdag. Van trouwvervoer, tot een trouwfotograaf en videograaf, bruidsboeketten en bruidsmode, en alle informatie over de gemeente.Voorwaarden eigen locatie

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan de locatie die er wordt gekozen. Het huwelijk vindt plaats in een gebouw. Het is dus niet mogelijk om op het strand te trouwen. In een strandtent mag wel. De locatie moet voor iedereen vrij en op eenvoudige wijze toegankelijk zijn.

Trouwambtenaren

Je mag zelf je eigen trouwambtenaar kiezen. Geef je keuze uiterlijk 6 weken voor de trouwdatum door om er zeker van te zijn dat de ambtenaar die datum nog beschikbaar is. Twee weken voor de trouwdatum wordt door de trouwambtenaar contact met jullie opgenomen. Samen worden de wensen besproken voor het huwelijk zodat de trouwdag precies verloopt zoals jullie dat willen.

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Korte ceremonie

Op dinsdag- en woensdagochtend om 11.00 uur kun je kiezen voor een korte ceremonie. Ook deze ceremonie vindt plaats in de trouwzaal van het gemeentehuis. Je betaalt minder voor deze plechtigheid.

Gratis trouwen

Op maandagochtend om 09.00 en 09.30 uur kun je gratis trouwen. De huwelijkssluiting vindt plaats in de trouwzaal van het gemeentehuis. De voltrekking is stijlvol en sober, zonder toespraak. Voro de trouwzaal hoef je niet te betalen. Aan een eventueel trouwboekje zijn kosten verbonden. 

Meer informatie over trouwen in Katwijk

Gemeente Katwijk
Koningin Julianalaan 3
2224 EW Katwijk ZH
Tel: 0714 065000
Website: www.katwijk.nl
E-mail: info@katwijk.nl

Trouwlocaties

Trouwlocaties

• Gemeentehuis Katwijk
• De Burgt Rijnsburg
• Herberg Welgelegen
• Katwijks Museum
• Huys te Britten
• De Roskam
• Museum Oud Rijnsburg

Zelf een trouwlocatie kiezen

Jullie mogen zelf een trouwlocatie kiezen. Voor jullie een verzoek indienen om een eenmalige trouwlocatie aan te laten wijzen, moet de trouwdatum bij de gemeente bekend zijn. Op de website van de gemeente vind je een formulier. Aan de hand van dit formulier dienen jullie een verzoek in om een locatie eenmalig aan te wijzen.

Trouwleveranciers in de gemeente Katwijk

Trouwkostuums

Trouwkostuums

Gelegenheidskleding

Feestelijke kleding

Trouwringen

Bruidssuite

Bedankjes

Weddingplanners