Trouwen in

Jullie gaan trouwen in Tholen? Doe het dan goed en voordelig ! wij hebben voor jullie hieronder leuke uitgebreide informatie en een selectie van alle trouwbedrijven zowel betrouwbaar als betaalbaar. De meeste trouwlocaties en trouwbedrijven in je eigen regio zijn vaak goedkoper en makkelijk te bereiken. Hier vindt je alle ingredienten voor een spetterend trouwfeest.Trouwen vrije locatie

Je kunt zelf kiezen waar je trouwt. Misschien wil je trouwen op een plek waar je een bijzondere herinnering aan hebt. De gemeente moet toestemming geven, voordat je op deze plek mag trouwen. De locatie moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Daarom is het verstandig op tijd contact op te nemen met de gemeente. Zij kunnen je ook vertellen of je eventueel nog vergunningen nodig hebt.

Tarieven trouwen Tholen

Overzicht kosten

Gratis trouwen

In de gemeente Tholen is het mogelijk om kosteloos te trouwen! Dat kan op maandag en dinsdag om 09.00 uur en om 09.30 uur. Een kosteloos huwelijk heeft een sober karakter. Zo is er geen mogelijkheid om een ambtenaar van de burgerlijke stand te kiezen en wordt er geen toespraak gehouden. Deze sobere trouwceremonie neemt ongeveer 10 minuten in beslag en vindt plaats in de raad/trouwzaal van het gemeentehuis.

Meer informatie over trouwen in Tholen

Gemeentehuis Tholen
Hof van Tholen 2
4691 DZ Tholen
Tel: 0166 668200
Website: www.tholen.nl
E-mail: gemeente@tholen.nl

Trouwlocaties

Trouwlocaties

• Gemeentehuis Tholen
• Stadhuis Tholen
• Het Raedthuys Restaurants & Suites

Trouwleveranciers in de gemeente Tholen

Trouwkostuums

Trouwkostuums

Den Engelsman en van Driel

Voorstraat 15
Sint-Annaland
Tel: 0166-552490

Gelegenheidskleding

Feestelijke kleding

Den Engelsman en van Driel

Voorstraat 15
Sint-Annaland
Tel: 0166-552490

 

 

Video bruiloft

Videograaf

Feestlocatie

Feestlocaties

 

Trouwringen

Bruidssuite

Bedankjes

Weddingplanners