Trouwen in

Jullie gaan trouwen in Schouwen-Duiveland? Doe het dan goed en voordelig ! wij hebben voor jullie hieronder leuke uitgebreide informatie en een selectie van alle trouwbedrijven zowel betrouwbaar als betaalbaar. De meeste trouwlocaties en trouwbedrijven in je eigen regio zijn vaak goedkoper en makkelijk te bereiken. Hier vindt je alle ingredienten voor een spetterend trouwfeest.Een vrije locatie

De gemeente Schouwen-Duivenland biedt aan partners die hun huwelijk willen laten voltrekken, de mogelijkheid zelf te bepalen op welke locatie dit gaat plaatsvinden. Dit kan echter alleen in een gebouw (waaronder ook een strandpaviljoen) of op een vaartuig (binnendeks) en onder bepaalde voorwaarden. Een huwelijksvoltrekking in de open lucht is niet toegestaan.

  • Omdat de gemeente graag wil dat alles goed verloopt volgen hieronder een aantal punten waarmee je rekening moet houden als je er voor kiest op een locatie naar keuze te trouwen. De volgende zaken zijn hierbij voor jou van belang:
  • Extra kosten die gemaakt worden omdat de locatie gehuurd moet worden zijn voor eigen rekening. De kosten dien je rechtstreeks aan de verhuurder van het pand te voldoen, zonder tussenkomst van de gemeente.
  • Voor de huwelijksvoltrekking zelf worden extra kosten in rekening gebracht ad € 273,75. Dit is in verband met de extra werkzaamheden die verricht moeten worden.
  • De beheerder moet de locatie openstellen op het moment van de plechtigheid. Indien om een of andere reden de locatie niet toegankelijk is op het moment van de huwelijksvoltrekking, dan is de gemeente daarvoor niet aansprakelijk te stellen.
  • Er wordt een contract opgemaakt waarin o.a. bovenstaande zaken worden vastgelegd. De partijen in dat contract zijn: de Gemeente Schouwen-Duivenland, het bruidspaar en de beheerder van de locatie.

Tarieven trouwen Schouwen-Duiveland

Overzicht kosten huwelijk

Gratis trouwen

In de gemeente Schouwen-Duiveland kun je op maandag en woensdag om 09.00 uur kosteloos trouwen in het gemeentehuis in Zierikzee.

Meer informatie over trouwen in Schouwen-Duiveland

Gemeente Schouwen-Duiveland
Laan van St. Hilaire 2
4301 SH Zierikzee
Tel: 0111 452000
Website: www.schouwen-duiveland.nl
E-mail: gemeente@schouwen-duiveland.n

Trouwlocaties

Trouwlocaties

• Gemeentehuis Zierikzee
• Voormalig stadhuis Zierikzee
• Slot Moermond
• ’t Durps’uus Bruinisse

Trouwleveranciers in de gemeente Schouwen-Duiveland

Bruidsmode

Bruidsmode

Trouwkostuums

Trouwkostuums

Gelegenheidskleding

Feestelijke kleding

Trouwringen

Bruidssuite

Bedankjes

Weddingplanners