Trouwen in

Jullie gaan trouwen in Landsmeer ? Doe het dan goed en voordelig ! wij hebben voor jullie hieronder leuke uitgebreide informatie en een selectie van alle trouwbedrijven zowel betrouwbaar als betaalbaar. De meeste trouwlocaties en trouwbedrijven in je eigen regio zijn vaak goedkoper en makkelijk te bereiken. Hier vindt je alle ingredienten voor een spetterend trouwfeest.Trouwen in het gemeentehuis

In het gemeentehuis zijn twee locaties waar het huwelijk kan worden voltrokken; de raadzaal en de commissiekamer. De raadzaal is geschikt voor 60 – 80 personen en de commissiekamer voor maximaal 10 personen.

Trouwen op een locatie naar keuze

Je kunt zelf kiezen waar je trouwt. Misschien wil je trouwen op een plek waar je een speciale herinnering aan hebt. De gemeente moet toestemming geven, voordat je op deze plek mag trouwen. De locatie moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Daarom is het verstandig op tijd contact op te nemen met de gemeente. Zij kunnen je ook vertellen of je eventueel nog vergunningen nodig hebt.

Trouwambtenaren

Een Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS) is degene die namens de gemeente huwelijken voltrekt. Het zijn mannen en vrouwen van verschillende leeftijden en met uiteenlopende achtergronden en interesses. De trouwambtenaar neemt van te voren contact met je op, om de gang van zaken bij de plechtigheid met je door te nemen en meer iniformatie van je te krijgen, die eventueel in de toespraak verwerkt kan worden. Je bereidt je natuurlijk ook voor op het huwelijk. En je zult het waarschijnlijk prettig vinden om met een Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke stand te maken te hebben die je ligt. Ieder paar heeft een eigen stijl en eigen voorkeur. In Landsmeer zijn er meerdere Buitengewoon Ambtenaren Burgerlijke Stand.

Kosten trouwen

Overzicht kosten huwelijk

Gratis trouwen

Gratis trouwen kan op maandag om 09.00 en 09.30 uur, tenzij deze dag samenvalt met een algemeen erkende feestdag. Voorwaarde om gratis te kunnen trouwen is: één van de partners is inwoner van de gemeente Landsmeer.

Meer informatie over trouwen in de gemeente Landsmeer

Gemeente Landsmeer
Raadhuisstraat 1
1121 CX Landsmeer
Tel: 020 48 77 111
Website: www.landsmeer.nl
E-mail: gemeente@landsmeer.nl

Trouwleveranciers in de gemeente Landsmeer

Bruidstaarten

Bruidstaarten

Feestdecoratie

Bruiloft decoratie

Catering

Catering

Trouwringen

Bruidssuite

Bedankjes

Weddingplanners