Trouwen in

Jullie gaan trouwen in Woensdrecht? Doe het dan goed en voordelig ! wij hebben voor jullie hieronder leuke uitgebreide informatie en een selectie van alle trouwbedrijven zowel betrouwbaar als betaalbaar. De meeste trouwlocaties en trouwbedrijven in je eigen regio zijn vaak goedkoper en makkelijk te bereiken. Hier vindt je alle ingredienten voor een spetterend trouwfeest.Externe trouwambtenaar

Naast onze eigen trouwambtenaren kunt u ook getrouwd worden door een externe trouwambtenaar die dit eerder in andere gemeenten heeft gedaan. Deze wordt dan voor één dag benoemd in onze gemeente. De kosten voor het benoemen van een externe trouwambtenaar voor één dag bedragen € 64,-.

Kort huwelijk

Van maandag t/m donderdagmiddag tussen 13.30 en 17.00 uur kun je kiezen voor een korte, standaard ceremonie. Persoonlijke invullen is niet mogelijk. De korte ceremonie vindt plaats in de trouwzaal.

Gratis huwelijk

Op maandag- en dinsdagochtend om 08.45 kun je gratis trouwen. Hierbij worden alleen de formele handelingen verricht. Een persoonlijke invulling is niet mogelijk. Meer informatie kun je opvragen bij de gemeente.

Meer informatie over trouwen in Woensdrecht

Gemeentehuis Hoogerheide
Huijbergseweg 3
4631 GC Hoogerheide
Tel: 0164 611111
Website: www.woensdrecht.nl
E-mail gemeente@woensdrecht.nl

Trouwlocaties

Trouwlocaties

De gemeente Woensdrecht heeft naast de kapel/raadzaal van het gemeentehuis, externe trouwlocaties. Hieronder worden ze opgenoemd:
• De Volksabdij & Restaurant De Blauwe Pauw
• Orangerie Mattemburgh
• Recreatieboerderij de Walkant
• Protestantese Kerk Ossendrecht

Eigen trouwlocatie

Eigen trouwlocatie
Het is onder voorwaarden mogelijk om zelf een trouwlocatie te kiezen. Verder moet u als bruidspaar een brief met een verzoek voor een externe trouwlocatie insturen en ook een toestemmingsbrief van de trouwlocatie aanleveren. Houdt u rekening met een behandeltermijn van 3 maanden.

Trouwleveranciers in de gemeente Woensdrecht

Trouwkostuums

Trouwkostuums

Gelegenheidskleding

Feestelijke kleding

Trouwringen

Bruidssuite

Bedankjes

Weddingplanners