Trouwen in

Jullie gaan trouwen in Son en Breugel? Doe het dan goed en voordelig ! wij hebben voor jullie hieronder leuke uitgebreide informatie en een selectie van alle trouwbedrijven zowel betrouwbaar als betaalbaar. De meeste trouwlocaties en trouwbedrijven in je eigen regio zijn vaak goedkoper en makkelijk te bereiken. Hier vindt je alle ingredienten voor een spetterend trouwfeest.Trouwen op een vrije locatie

Het is ook mogelijk om te trouwen op een andere locatie dan het gemeentehuis en La Sonnerie. Het gaat om onder andere huwelijken in markante gebouwen en particuliere woonhuizen, maar bijvoorbeeld ook op de middenstip van een sportveld of de kiosk. Wel moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan.

Voorwaarden

Enkele voorwaarden zijn bijvoorbeeld dat tijdig duidelijk moet zijn wanneer het huwelijk wordt voltrokken zodat administratieve stappen kunnen worden genomen. Voorts dient de eigenaar/beheerder van de trouwlocatie zijn medewerking te verlenen zodat de ambtenaar zijn werkzaamheden naar behoren in zelfstandigheid kan uitvoeren. Ook moet de openbaarheid zijn gegarandeerd en mag er geen gevaar bestaan voor de openbare orde. De locatie dient vrij en goed toegankelijk te zijn; ook voor minder-validen.

Aan de aanwijzing zijn, voor veilig vervoer van de akte en ambtelijke toetsing van de locatie aan de voorwaarden, meerkosten verbonden.

Eigen locatie keuze kosten:

    • maandag t/m vrijdag 9.00 -17.00 : € 428,00
    • maandag t/m vrijdag ( 17.00 -21.00) + zaterdag 9.00 uur- 17.00 uur : € 663,50
    • maandag t/m zaterdag vóór 9.00 en ná 21.00 uur + zon- en feestdagen: € 663,50
 

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Kosteloos huwelijk

Er is twee keer per week gelegenheid om kosteloos te trouwen. Op maandagochtend om 09.00 uur en om 09.30 uur. Van het bruidspaar dient één persoon woonachtig te zijn in Son en Breugel. Maximaal mogen er (inclusief bruidspaar en getuigen) 10 personen aanwezig zijn. Je betaalt hier wel voor een trouwboekje.

Meer informatie over trouwen in Son en Breugel

Gemeente Son en Breugel
Raadhuisplein 1
5691 AL Song en Breugel
Tel: 0499 491491
Website: www.sonenbreugel.nl
E-mail: gemeente@sonenbreugel.nl

Trouwleveranciers in de gemeente Son en Breugel

Bruidsmode

Bruidsmode

Ann & John Bruidsmode en gelegenheidskleding

Aalsterweg 69-73 5615 CB Eindhoven Tel: 040 – 2930905

Bruidsmode in de regio Son en Breugel

Trouwkostuums

Trouwkostuums

Gelegenheidskleding

Feestelijke kleding

Ann & John Bruidsmode en gelegenheidskleding

Aalsterweg 69-73 5615 CB Eindhoven Tel: 040 – 2930905

Trouwringen

Bruidssuite

DJ muziek bands bruiloft

Bruiloft DJ en bruiloftbands

DJ Giel Breugel

Weddingplanners