Trouwen in

Jullie gaan trouwen in Sint-Michielsgestel ? Doe het dan goed en voordelig ! wij hebben voor jullie hieronder leuke uitgebreide informatie en een selectie van alle trouwbedrijven zowel betrouwbaar als betaalbaar. De meeste trouwlocaties en trouwbedrijven in je eigen regio zijn vaak goedkoper en makkelijk te bereiken. Hier vindt je alle ingredienten voor een spetterend trouwfeest.Trouwambtenaren

Het huwelijk wordt voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand. De trouwambtenaren van de gemeente Sint-Michielsgestel stellen zichzelf voor op www.sint-michielsgestel.nl.

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Gratis Trouwen

Op maandagochtend kun je gratis trouwen. Wil je gratis trouwen? Dat kan op maandagochtend om 09.00 of 09.30 uur in de collegekamer. Dit betreft een formaliteit en je mag maar 2 getuigen uitnodigen en een bepert aantal gasten. Bij een kosteloze voltrekking zijn er minder mogelijkheden.

Meer informatie over trouwen in Sint-Michielsgestel

Gemeentehuis Sint-Michielsgestel
Meanderplein 1
5271 GC Sint-Michielsgestel
Tel: 073 5531111
Website: www.sint-michielsgestel.nl
E-mail: gemeente@sint-michielsgestel

Trouwlocaties

• Gemeentehuis Sint-Michielsgestel
• Het Oude Raadhuis, Berlicum

Trouwen op een eigen locatie

Je kunt zelf kiezen waar je trouwt. Misschien wil je trouwen op een plek waar je een speciale herinnering aan hebt. De gemeente moet toestemming geven, voordat je op deze plek mag trouwen. De locatie moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Daarom is het verstandig op tijd contact op te nemen met de gemeente. Zij kunnen je ook vertellen of je eventueel nog vergunningen nodig hebt.

Trouwleveranciers in de gemeente Sint-Michielsgestel

Bruidssuite

Bedankjes

Weddingplanners