Trouwen in

Jullie gaan trouwen in Reusel  ? Doe het dan goed en voordelig ! wij hebben voor jullie hieronder leuke uitgebreide informatie en een selectie van alle trouwbedrijven zowel betrouwbaar als betaalbaar. De meeste trouwlocaties en trouwbedrijven in je eigen regio zijn vaak goedkoper en makkelijk te bereiken. Hier vindt je alle ingredienten voor een spetterend trouwfeest.Trouwt u liever in uw eigen huis of tuin? Of op een andere locatie in deze gemeente?

Ook dat is mogelijk. U dient dan wel vooraf toestemming te vragen. 

Wanneer er meer dan 50 personen bij de huwelijksvoltrekking aanwezig zijn of u wilt ook uw trouwfeest houden op die locatie en er komen meer dan 50 personen, dan dient  u een gebruiksvergunning aan te vragen voor het plaatsen van een tent of het gebruiken van een gebouw.

 

Zowel het aanvraagformulier voor de toestemming om op locatie te trouwen als voor de gebruiksvergunning zijn verkrijgbaar bij het loket Burgerzaken.

Download hier de Trouwfolder van de gemeente Reusel

Kosten trouwen

Overzicht kosten huwelijk

Gratis trouwen

Er bestaat de mogelijkheid om gratis te trouwen. Dit kan alleen op maandag- en donderdagmorgen tussen 09.00 en 10.00 uur in de kleine trouwzaal. Alleen het trouwboekje, indien gewenst, moet dan worden betaald. Er mogen ongeveer tien personen bij aanwezig zijn. Een kosteloos huwelijk duurt ongeveer tien minuten en is sober van opzet. Zonder toespraak wordt de huwelijkssluiting beperkt tot de wettelijke voorgeschreven formaliteiten.

Meer informatie over trouwen in Reusel-De Mierden

Gemeente Reusel-De Mierden
Kerkplein 3
5541 KB Reusel
Tel: 0497 650650
Website: www.reuseldemierden.nl
E-mail: gemeente@reuseldemierden.nl

Trouwlocaties

• De Raadzaal (tot 70 personen)
• De kleine trouwzaal (tot 30 personen)

Trouwleveranciers in de gemeente Reusel de Mierden

Trouwkostuums

Trouwkostuums

Gelegenheidskleding

Feestelijke kleding

Trouwringen

Bruidssuite

Bedankjes

Weddingplanners