Trouwen in

Informatie 

Vanaf 1 september 2015 doet u geen huwelijksaangifte of aangifte van geregistreerd partnerschap meer, maar maakt u aan de ambtenaar van de burgerlijke stand (abs) kenbaar het voornemen te hebben met elkaar in het huwelijk te treden of een geregistreerd partnerschap (gps) aan te gaan. Voor het gemak blijven we het wel ondertrouw noemen.
Belangrijkste voordelen hierbij zijn voor u:
Het kan in persoon of schriftelijk.
U kunt rechtstreeks bij de abs van de trouw- of partnerschapsgemeente in ondertrouw en hoeft niet langer in de woonplaats van één van beide partners in ondertrouw te gaan.Trouwen op locatie

Voor het voltrekken van huwelijk is de trouwkelder van het Oude Raadhuis in Oirschot aangewezen Het is ook mogelijk om een verzoek in te dienen om een locatie naar keuze aan te laten wijzen voor het huwelijk. Je kunt daarmee zelf bepalen waar je elkaar het ja-woord gaat geven. In principe kan het huwelijk overal binnen de gemeentegrenzen plaatsvinden. Wel moet de locatie aan bepaalde voorwaarden voldoen. Die voorwaarden gaan onder meer over de bereikbaarheid voor gasten en veiligheid. Je kunt deze voorwaarden downloaden onder het kopje openbare documenten op www.oirschot.nl.

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Gratis Trouwen

Donderdag om 09.00 en 09.15 uur kun je kosteloos trouwen. Neem contact op met de afdeling burgerzaken voor informatie over de voltrekking van een gratis huwelijk en de voorwaarden.

Meer informatie over trouwen in Oirschot

Gemeente Oirschot
Deken Frankenstraat 3
5688 AK Oirschot
Tel: 0499 583333
Website: www.oirschot.nl
E-mail: info@oirschot.nl

Trouwleveranciers in de gemeente Oirschot

Bruidsmode

Bruidsmode

Ann & John Bruidsmode en gelegenheidskleding

Aalsterweg 69-73 5615 CB Eindhoven Tel: 040 – 2930905

Meer bruidsmode in de regio Oirschot

Trouwkostuums

Trouwkostuums

Gelegenheidskleding

Feestelijke kleding

Ann & John Bruidsmode en gelegenheidskleding

Aalsterweg 69-73 5615 CB Eindhoven Tel: 040 – 2930905

Trouwringen

Bruidssuite

Bedankjes