Trouwen in

Informatie 

Vanaf 1 september 2015 doet u geen huwelijksaangifte of aangifte van geregistreerd partnerschap meer, maar maakt u aan de ambtenaar van de burgerlijke stand (abs) kenbaar het voornemen te hebben met elkaar in het huwelijk te treden of een geregistreerd partnerschap (gps) aan te gaan. Voor het gemak blijven we het wel ondertrouw noemen.
Belangrijkste voordelen hierbij zijn voor u:
Het kan in persoon of schriftelijk.
U kunt rechtstreeks bij de abs van de trouw- of partnerschapsgemeente in ondertrouw en hoeft niet langer in de woonplaats van één van beide partners in ondertrouw te gaan.Trouwambtenaren

De ceremonie wordt verzorgt door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Je kunt zelf aangeven welke trouwambtenaar je voorkeur heeft: wie mag de trouwceremonie van jullie huwelijk verzorgen? Er zijn een aantal buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand die een huwelijk in Westervoort kunnen verzorgen.

Tarieven trouwen Westervoort

Overzicht kosten huwelijk

Gratis trouwen

Op maandag om 10.00 uur kan er kosteloos worden getrouwd. Er wordt hierbij echter wel € 74,40 aan administratiekosten gerekend. Het kosteloze huwelijk zal plaatsvinden in de vergaderruimte van het gemeentehuis. Het aantal personen dat aanwezig mag zijn wordt beperkt tot twintig. Er vindt één voltrekking van een kosteloos huwelijk per dag plaats. Je hebt geen keuzemogelijkheid voor een trouwambtenaar. 

Meer informatie over trouwen in Westervoort

Gemeente Westervoort
Dorpsplein 1
6931 CZ Westervoort
Tel: 026 3179911
Website: www.westervoort.nl
E-mail: gemeente@westervoort.nl

Trouwlocaties

Trouwlocaties

Als je in gemeente Westervoort wil trouwen kun je de locatie zelf kiezen. Huwelijken worden normaal gesproken voltrokken in de trouwzaal van het gemeentehuis, maar je kunt bijvoorbeeld ook trouwen in de Protestantse Kerk, Huize Vredenburg of De Verzameling. Wil je liever op een andere locatie trouwen? Ook dat kan. Dit kan zelfs je eigen achtertuin zijn als je dat wilt.

Trouwleveranciers in de gemeente Westervoort

Trouwringen

Bruidssuite

Bedankjes

Weddingplanners