Trouwen in

Informatie 

Vanaf 1 september 2015 doet u geen huwelijksaangifte of aangifte van geregistreerd partnerschap meer, maar maakt u aan de ambtenaar van de burgerlijke stand (abs) kenbaar het voornemen te hebben met elkaar in het huwelijk te treden of een geregistreerd partnerschap (gps) aan te gaan. Voor het gemak blijven we het wel ondertrouw noemen.
Belangrijkste voordelen hierbij zijn voor u:
Het kan in persoon of schriftelijk.
U kunt rechtstreeks bij de abs van de trouw- of partnerschapsgemeente in ondertrouw en hoeft niet langer in de woonplaats van één van beide partners in ondertrouw te gaan.Trouwambtenaren

Jullie huwelijk wordt voltrokken door een “buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand”. De ze trouwambtenaar neemt enkele weken voor de trouwdatum contact met jullie op om een afspraak te maken voor een kennismaking en het bespreken van jullie wensen. Jullie kunnen een voorkeur aangeven voor één van de trouwambtenaren die zichzelf voorstellen op de website van de gemeente Voorst.

Trouwtarieven Voorst

Overzicht kosten huwelijk

Gratis trouwen

Op maandag en dinsdag kun je tussen 08.15 en 09.30 kosteloos trouwen. Dit is alleen mogelijk in het gemeentehuis. Meer informatie over kosteloos trouwen? Neem contact op met de gemeente Voorst.

Meer informatie over trouwen in Voorst

Gemeentehuis Twello
H.W. lordensweg 17
7391 KA Twello
Tel: 0571 279911
Website: www.voorst.nl
E-mail: gemeente@voorst.nl

Trouwlocaties

Trouwlocaties

• Gemeentehuis Twello
• Huis Duistervoorde
• Hofstede De Middelburg
• Landgoed Klarenbeek
• Eenmalige trouwlocatie

Trouwen, eigen locatie

Je kunt zelf kiezen waar je trouwt. Misschien wil je trouwen op een plek waar je een bijzondere herinnering aan hebt. De gemeente moet toestemming geven, voordat je op deze plek mag trouwen. De locatie moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Daarom is het verstandig op tijd contact op te nemen met de gemeente. Zij kunnen je ook vertellen of je eventueel nog vergunningen nodig hebt.

Trouwleveranciers in de gemeente Voorst

Trouwkostuums

Trouwkostuums

Gelegenheidskleding

Feestelijke kleding

Bruidsbloemen

Bruidsbloemen

 

Bruidstaarten

Bruidstaarten

Feestdecoratie

Bruiloft decoratie

Catering

Catering

Trouwfotograaf

Trouwfotograaf

 

Video bruiloft

Videograaf

Bruidsauto

Bruidsauto

Trouwringen

Bruidssuite

Bedankjes

Weddingplanners