Trouwvervoer Bruidsauto

Trouwvervoer

Tips trouwauto

De mooiste dag in je leven op een stijlvolle manier.De trouwauto: In ieder merk trouwauto bestaat wel trouwvervoer, de oldtimers engelse taxi's, Hummer, Kever, lelijke eend, Rolls roys, Bentley, limousine,  en noem maar op van van klassiek tot modern. Of je nu op de fiets of bolderkar vervoerd wilt worden of op een koe, tegenwoordig kan alles. Leuk is ook, trouwen in een romantischetrouwkoets als het weer het toelaat !

Ook vervoer in een oldtimers met particulier chauffeur, behoort tot de mogelijkheden. Belangrijk is ook met het kiezen van het trouwvervoer, dat je een trouwauto neemt die betrouwbaar is, stel dat de auto het halverwege begeeft? Heb je een lange sleep en sluier kies dan niet voor een kever, wordt erg moeilijk om daar in te zitten, laat staan in en uit stappen. Houd er rekening mee dat de bruidsauto ook vaak op de foto komt. Voor de romantische bruidsparen kan je kiezen voor een trouwkoets, voor de boerenbruiloft is er de Trouwkoe. Trouw je in de winter en is het niet zover van huis naar trouwlocatie, kan je ook kiezen voor de arreslee bij geen sneeuw op wielen.

 

Trouwen op 'n fiets

Trouwen op de fiets, milieuvriendelijk en als je middenin de grote stad trouwt, bijvoorbeeld in Amsterdam, hoef je je ook geen zorgen te maken om de bereikbaarheid van de trouwlocatie, voor je gasten. Om het iets specialer te maken kies je natuurlijk voor een prachtige bakfiets waar je een mooi bloemstuk op kwijt kan.

Eigen vervoer

Wil je niet teveel geld uigeven aan een trouwauto, kan je ook je eigen auto gebruiken. Pimp deze leuk op met wat strikken en bloemen. Of vraag aan iemand in de familie of je hun auto mag gebruiken.

 

Voor de verhuurders kijk in jouw regio in de Trouwbedrijvengids op deze trouwsite