Bruidssuite en Hotels

Bruidssuite en Hotels

De huwelijksnacht

Na de feestavond heerlijk naar je bruidssuite toe. Als je besluit gebruik te maken van een bruidssuite, ga dan even na of je feestlocatie dit aanbied. Vaak zijn er arrangementen van partycentrum of feestlocatie die gratis hun bruidssuite aanbieden.Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om er een lekker weekendje van te maken als je geen huwelijksreis hebt. Ook hier zijn vele romantische arrangementen voor. Neem een kijkje in de categorie bruidssuite per plaats en provincie.Tip vier je je feest in een hotel? misschien mag je dan gratis gebruik maken van de bruidssuite.Vraag als kado een lekker weekendje weg en kom zo helemaal bij na alle drukte.

Waar vinden de zwoelste huwelijksnachten plaats?

Jaarlijks trouwen er in Nederland ruim 70.000 paren. Dat betekent dus even zovele huwelijksnachten. Waar vinden deze spannende nachten plaats? In een gemiddelde suite in een lokaal Hotel, een exclusieve suite in een design hotel of juist gewoon heerlijk knus in de eigen vertrouwde slaapkamer? Kortom, wat is het meest populaire liefdesnestje van Nederland en waar staat hét hotelbed dat getuige is van de meest zwoele nacht een mensenleven?

Uit onderzoek blijkt dat minder dan de helft de huwelijksnacht thuis doorbrengt. 2% kiest er zelfs voor om bij vrienden de huwelijksnacht door te brengen.